Haarstudio Mon Ami
Terug

Haarstudio Mon Ami viert 25-jarig jubileum

Haarstudio Mon Ami gevestigd aan het Kerkplein 19 in Ootmarsum viert het 25-jarig jubileum. Het is op 16 februari precies een kwart eeuw geleden dat Monique Benneker uit Tilligte samen met Astrid Wargers uit Noord Deurningen de zaak van Ilona overnam. Monique en Astrid ontmoetten elkaar in een kapsalon, werkten daar samen en begonnen uiteindelijk daar hun eigen zaak. Door de economische malaise was het toentertijd moeilijk om elders werk te vinden. De vader van Astrid bracht de dames op het idee om gezamenlijk de salon over te nemen. Aanvankelijk werkt dit idee nog op hun lachspieren, maar al snel maakt dat plaats voor enthousiasme en na een paar dagen kreeg het idee steeds meer vorm.

En zo ontstond Haarstudio Mon Ami, gerund door Monique en Astrid. Helaas moest Astrid wegens fysieke klachten in 2001 stoppen. Sindsdien runt Monique de zaak en kan op dit moment rekenen op de hulp en het vakmanschap van drie kanjers van kapsters, namelijk Anita, Kristel en Herma. Deze dames denken met haar mee, staan altijd klaar en staan helemaal achter haar. Samen vormen zij een gezellig team en dat heeft natuurlijk ook invloed op de sfeer in de kapsalon. Ze krijgen dan ook vaak complimenten over de fijne sfeer in de haarstudio.

Voor de klanten

In verband met het jubileum wil Monique samen met haar team graag de trouwe klantenkring bedanken voor de afgelopen 25 jaar. "Elke klant is voor ons even belangrijk, vaste klanten en nieuwe klanten, en we zijn dan ook erg trots op de voorbije 25 jaar."

Haarstudio Mon Ami viert 25-jarig jubileum