Haarstudio Mon Ami
Contact: 0541-292564
Volg ons op Facebook

Monique

Sinds 1986 ben ik werkzaam als kapster. Eerst in dienst bij verschillende kapsalons om ervaring op te doen en sinds 1994 ben ik eigenaar van Haarstudio Mon Ami.

Als echte vakidioot draai ik natuurlijk nergens mijn hand meer voor om en vind ik als all-rounder bijna alles leuk om te doen wat met mijn vak te maken heeft, maar mijn passie voor het kappersvak komt het meest tot uiting bij het knippen, toepassen van  kleurtechnieken en ondersteuning, met natuurlijk als einddoel dat de klant tevreden is.


Anita

Mijn naam is Anita, ik zit sinds 1982 in het vak en werk sinds 2000 bij Mon Ami, wat ik nog steeds een goede keus vind. We hebben een geweldig team, gaan vaak samen op cursus en inspireren elkaar. De afwisseling in het werk maakt het dat ik het nog steeds leuk vind, maar knippen en föhnen is wel mijn favoriet. De klant mooi en blij de deur uit zien gaan, daar blijf ik het voor doen.


Kristel

Mijn naam is Kristel en ben in 2000 begonnen met stage bij Mon Ami. Het beviel van beide kanten zo goed, dat ik ben blijven “plakken”. Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar m’n werk. De collegialiteit, het contact, de gezelligheid én humor met klanten en het nóóit uitgeleerd zijn, vind ik geweldig. Het kleuren, knippen en herenvak blijft mij uitdagen, steeds iets anders kunnen maken met haar… super! Ik hoop nog vele jaren veel mensen blij te kunnen/mogen maken met mooi “nieuw” haar bij Mon Ami.


Herma

Ik ben Herma en zit nu 15 jaar in het kappersvak. Ik ben bij Haarstudio Mon Ami begonnen met mijn opleiding en ook gebleven. Omdat je de mensen blij en tevreden kunt maken met ons vak, kan ik daar erg van genieten. Knippen, verschillende kleurtechnieken gebruiken, föhnen, herenvak, eigenlijk alles, als ik maar creatief kan zijn.


Isa

Mijn naam is Isa, ik ben in 2018 met de opleiding begonnen. Na eerst bij een andere salon gewerkt te hebben, werk ik nu sinds juni 2019 bij Mon Ami. Ondanks dat ik nog in opleiding ben vind ik kleuren en knippen heel erg leuk en natuurlijk het persoonlijke contact met mensen.