Haarstudio Mon Ami

28
mrt
2022

Ootmarsum verkiest opnieuw ondernemer van het jaar

‘Ik ben niet bang om nieuwe dingen uit te proberen’

Bron: Tubantia

OOTMARSUM - Lange tijd zag ze zichzelf niet als een échte ondernemer. Groot was dan ook haar verbazing toen Monique Benneker (54) van Haarstudio Mon Ami onlangs werd verkozen tot ondernemer van het jaar in Ootmarsum. „Trots? Dat woord neem ik niet zo snel in de mond.”


Ze begon haar kapsalon een beetje uit nood. Omdat haar toenmalige bazin ermee stopte en de banen des...

Lees verder

27
mrt
2022

Monique Benneker van Haarstudio Mon Ami ondernemer van het jaar in Ootmarsum

Bron: In en om Ootmarsum

Het bestuur van de Ondernemers Federatie Ootmarsum  heeft een oude traditie weer nieuw leven in geblazen: De ondernemer van het jaar prijs.
Dit jaar is Monique Benneker genomineerd voor deze prijs. Ze kreeg de prijs overhandigd tijdens de ondernemersbrunch bij Grand-café de Wal.
Monique heeft vanuit de gedachte ‘Dit kan niet waar zijn’ zich met tomeloze inzet en energie hard gemaakt voor het centrumplan Ootmarsum ...

Lees verder

01
juli
2021

Kappersabonnement

Kappersabonnement: 
Onbeperkt knippen en/of kleuren voor een vast en laag maandbedrag. Met het abonnement hebt u altijd uw haar in model en hoeft u nooit geen uitgroei meer te hebben, ideaal toch!

Klik hier voor meer info

Kijk voor de laatste nieuwtjes op onze facebookpagina

Lees verder

15
jan
2020

REF

Sinds kort hanteren we naast L' Anza en Wella ook het merk REF. 
REF is diervriendelijk, vegan en sulfaat- en parabeenvrij.


27
feb
2019

Haarstudio Mon Ami viert 25-jarig jubileum

Haarstudio Mon Ami gevestigd aan het Kerkplein 19 in Ootmarsum viert het 25-jarig jubileum. Het is op 16 februari precies een kwart eeuw geleden dat Monique Benneker uit Tilligte samen met Astrid Wargers uit Noord Deurningen de zaak van Ilona overnam. Monique en Astrid ontmoetten elkaar in een kapsalon, werkten daar samen en begonnen uiteindelijk daar hun eigen zaak. Door de economische malaise was het toentertijd moeilijk om elders werk te vi...

Lees verder