Haarstudio Mon Ami
Terug

Monique Benneker van Haarstudio Mon Ami ondernemer van het jaar in Ootmarsum

Bron: In en om Ootmarsum

Het bestuur van de Ondernemers Federatie Ootmarsum  heeft een oude traditie weer nieuw leven in geblazen: De ondernemer van het jaar prijs.
Dit jaar is Monique Benneker genomineerd voor deze prijs. Ze kreeg de prijs overhandigd tijdens de ondernemersbrunch bij Grand-café de Wal.
Monique heeft vanuit de gedachte ‘Dit kan niet waar zijn’ zich met tomeloze inzet en energie hard gemaakt voor het centrumplan Ootmarsum en het daarbij behorende parkeerbeleid. Met haar duidelijke visie op het plan, is ze het gesprek aangegaan met zowel inwoners als mede-ondernemers en heeft ze het plan duidelijk onder de aandacht gebracht voor het algemeen belang. Dit vertaalde zich onder andere in haar petities, zowel fysiek als online.

Daarnaast is het bewonderenswaardig hoe ze innoveert in een eigentijdse kapsalon, waarin ze haar team van vaste medewerkers en klanten al lange tijd aan zich weet te binden. Met een concept op maat voor de klant: zowel op abonnementswijze of op afspraakbasis, kan haar klant kiezen voor een concept dat het beste bij hem of haar past. Al met al reden genoeg om haar inzet te belonen met de  ‘Ondernemer van het Jaar’ prijs.

Met deze wisselbokaal en brunch wil het OFO bestuur de onderlinge samenwerking en communicatie tussen ondernemers verder versterken en toekomstbestendig maken.

Monique Benneker van Haarstudio Mon Ami ondernemer van het jaar in Ootmarsum